Відома українська виконавиця Alyosha частенько радує своїх шанувальників новими знімками в соціальній мережі Instagram.

Пару місяців тому у неї з солістом групи "Антитіла" Тарасом Тополь народилася третя дитина — дочка Марія. А зараз дівчина захопила фанатів фігурою після пологів.

Читайте Знай в Google News!

Alyosha постала в вже дуже облягаючому платті, поділившись успішним придбанням. "З цим карантином вже і я почала робити деякі покупки в iнтернеті, хоч це на мене не схоже...і я приємно здивована:)", — написала вона в публікації. Але шанувальників більше привернуло не це, а то, як швидко знаменитість зуміє повернутися в колишню форму.

Тому цього разу Олена Тополя розкрила інтригу і постала в червоному вбранні, яке успішно підкреслило плоский живіт і пишний бюст виконавиці. А рожева помада-відмінне завершення кокетливого образу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ну дуже гарне плаття і вам до лиця! Ви в хорошій формі після пологів", "Класно виглядаєте після пологів! І плаття красиве. Животик швидко втягнувся у вас?", "Яка розумниця, трьох народила і животика немає! А плаття класне!", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дружина Тараса Тополі Alyosha притулилася до м'якого гіганта і замріялася: "Граються в кімнаті"

Як повідомляв "Знай.ua", Світлана Тарабарова показала круглий животик і спантеличила українців - "Вже не секрет!"

Знай.ua писав, дружина Тараса Тополі з "Антитіла" Alyosha вперше розповіла про насильство: "Відбивалася до ранку"