Відома співачка Наташа Корольова змогла скинути 15 кг за півроку. Вона стверджує, що їй вдалося це зробити завдяки безпечній дієті, яка складається з 3 складових.

Читайте Знай в Google News!

Перший спосіб-голодувати три дні щомісяця. Після трьох днів голодування весь тиждень пити воду і відмовитися від будь-яких інших напоїв. З їжі дозволяється тільки відварені овочі.

Наташа Корольова, фото Instagram
Наташа Корольова, фото Instagram

Важливим компонентом є виключення будь-яких приправ і солі. Перевага в тому, що всі дозволені продукти можна їсти до повного насичення. Апетит зменшується за рахунок відсутності будь-яких спецій, смак просто прісний. Якщо вибираєте такий підхід, їжте кожні 3 години, а раз в 7 днів влаштовуйте розвантажувальний день. Він повинен бути білковим.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

З фізичної активності Наташа Корольова віддає перевагу фітнес, біг і плавання.

Нещодавно в ЗМІ облетіла інформація про те, що Тарзан зрадив дружині Наташі Корольової. Однак ситуація, яка склалася навколо сім'ї виглядає дуже неоднозначною. Схоже, Наташа пробачила чоловіка-стриптизера, з яким живе в шлюбі вже 20 років, але скандал продовжує роздуватися і обростати все новими чутками. А нещодавно у своєму Instagram зірка опублікувала пост, в якому розповіла, як бореться за захист особистого життя. І робить вона це, очевидно, в компанії скандальної російської телеведучої Ксенії Собчак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, королева після зради Тарзана стиглася з Собчак.

Як повідомляв Знай. ua, коханка Тарзана згадала, як він змінив королевою.

Також Знай. ua писав, що скандальний Тарзан осідлав міцного хлопця, Королева вже не потрібна.