Популярні українські ведучі, а також закохана парочка, яка поєднала свої серця і долі в шлюбі Оля Манько і Макс Узол обрадували шанувальників новою подорожжю. Ведучі змогли відшукати найбільший дерев'яний будиночок в Європі. Про це стало відомо завдяки повідомленню пресслужби "Нового каналу".

Читайте Знай в Google News!

Виявляється, неймовірне містечко Оля і Макс знайшли під час подорожі на Принцеві острови в Стамбулі. Принцеві острови - Це місце в 20-ти кілометрах від Стамбула, де відпочивають місцеві. Всього островів Зараз дев'ять, адже десятий пішов під воду через сильний землетрус. Для відвідування відкриті тільки чотири, ще три - у приватній власності, а два – безлюдні. Саме туди вирушила пара ведучих Нового каналу Оля Манько і Макс Узол, щоб показати все в своєму YouTube-блозі.

Найстаріший будинок в Європі, фото - Новий канал
Найстаріший будинок в Європі, фото - Новий канал

"Ми зійшли на найбільшому з Принцових островів. До речі, чому така назва? Це почалося ще з Візантійської імперії. Сюди засилали принців, щоб вони не претендували на трон. Чесно кажучи, виглядає цей острів райським - тихий, спокійний, красивий. Тому я сам був би не проти такого посилання. Зазвичай стамбульці приїжджають на ці Принцеві острови відпочити. Особливо влітку, щоб скупатися в чистій воді, а не в брудному Босфорі. У багатьох з них тут є свій будиночок - така собі дача на острові.",- розповідає Макс.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Своєю чергою Оля поділилася, що в цьому місці взагалі не чути шуму транспорту. Не дивно - адже він заборонений. Замість автомобілів можна побачити тільки електромопеди або велосипеди. Раніше на острові були екскурсії на конях, але зараз їх теж заборонили. Тепер острів можна подивитися на електроавтобусі. Цікаво, що у всіх цих автобусах водії-жінки.

Найстаріший будинок в Європі, фото - Новий канал
Найстаріший будинок в Європі, фото - Новий канал

Найголовніше, за чим сюди приїжджають, - це природа. А ще - рибні ресторани, милі місця для відпочинку, Будинок Льва Троцького, якого сюди заслав Сталін, і найбільша дерев'яна споруда Європи, яку побудували ще в 1899 році. Макс розповів: "спочатку тут планували зробити Готель-казино, але дозвіл на це не дали. Так що відкрили дитячий будинок, а після цього просто закинули будівлю, вона розвалюється. Даху вже немає, стіни падають".

"Якщо чесно, масштаби просто вражаю. На фото - просто велика дерев'яна будівля, але коли підходиш до нього, то це просто величезний замок. Шкода, що всередину двору потрапити і краще розглянути будинок не можна, тому що заважає огорожу", - в захваті заявила ведуча.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше повідомляли, 22-річна онука Боярського засвітила свої "кулі": "Втрать себе сьогодні".

Як повідомляв Знай.ua, Світлана Тарабарова показала круглий животик і спантеличила українців - "Вже не секрет!".

Знай.ua писав, дружина Дзідзьо зворушливо привітала коханого архівними фото з-під вінця: "Прости, я запізнилася на весілля".