Лоліта побувала в "Домике" російського блогера Васі Шакуліна та розповіла про спогади з дитинства.

Читайте Знай в Google News!

Скандально відома 57-річна співачка з українським корінням Лоліта Мілявська, яка нещодавно розлучилася з п'ятим чоловіком і славиться епатажними витівками, побувала в шоу російського блогера Васі Шакуліна "Я в Домике".

"Я в Домике" - це розважальне шоу в розмовному форматі, де гості розповідають про своє дитинство. Розмова відбувається в будиночку, спорудженому з ковдр і крісел - як в дитинстві. Гість має відповісти на низку "незручних" запитань, тому, якщо він відмовляється це робити, то просто говорить слова "Я в доміку".

Своїми враженнями від шоу Лоліта поділилась в Instagram.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За словами співачки, вона отримала велике задоволення від участі у проєкті. Лоліта також оприлюднила нарізку з відео. Як видно з кадрів, Мілявська не відмовляла собі у келиху вина, і випила не один. В ході програми вона полізла цілуватись до Шакуліна, заявивши, що любить цю справу.

"Трахни мене!", - звучить фраза Лоліти.

Повну версію інтерв'ю Лоліти на шоу Шакуліна дивіться у відео:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта Мілявська анонсувала участь у новому проєкті

Як повідомляв портал Знай.ua, Лоліта новою зачіскою та стрункою фігурою заново закохала в себе шанувальників.

Також Знай.ua писав, Лоліта після розлучення перетворилася на Алісу в "країні переживань"