Внучка знаменитого радянського і російського 70-річного артиста Михайла Боярського Катерина періодично ділиться зі своїми фанатами фотографіями з нових фотосесій.

Нещодавно 21-річна співачка презентувала свою другу пісню під назвою "Без стуку", опубліковану під сценічним псевдонімом Venna, і пікантні кадри.

Читайте Знай в Google News!

Раніше вона приміряла чорний крихітний комбінезон і розсовувала ніжки перед диско-кулями, а зараз повернулася до звичної вже картатої спідниці і облягаючого міні-топу з написом "Spicy". На знімку можна помітити відразу чотири Катерини Боярської, адже дівчина стоїть між дзеркал.

"Я не знаю, де ти. Ховаємо почуття в тіні. Твої с*ки фейки, фейки", - написала вона під публікацією.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Ці слова повністю повторюють рядки її нової пісні. "Браво Катерина! як там у Н. Гумільова.. У глухих коридорах і залах пустельних, сьогодні зібралися веселі маски..", "Така красуня і не вже то ревнощі...", "Ти сама складаєш пісні?", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, юна внучка Боярського потрусила пишним бюстом в крихітному топі: "Класна супер-пупер"

Як повідомляв "Знай.ua", юна внучка Боярського розставила ніжки перед великими кулями. Можна також помітити вже звичні їй кінчики волосся, перефарбовані в яскраво-рожевий колір.

Знай.ua писав, юна внучка Боярського розсунула ніжки і засвітила свої кулі: "Скоро Бузової дасть фору"