Єфремова ніхто не буде допитувати у справі про неправдиві свідчення. Про це заявив новий адвокат артиста.

Читайте Знай в Google News!

Правоохоронці завели відразу три кримінальні справи щодо свідків ДТП з Єфремовим, які давали свідчення в Пресненському районному суді Москви. До цього процесу їх залучив колишній адвокат Єфремова Ельман Пашаєв.

Новий адвокат Михайла Єфремова Володимир Васильєв заявив, що його підзахисний жодного разу не переконував свідків давати неправдиві свідчення у справі про смертельну аварію. Захисник підкреслив, що Єфремова точно ніхто не буде допитувати у справі про лжесвідчення.

"Я не думаю, що його будуть допитувати у справі про лжесвідчення. Єфремов тут як би ні до чого. Це свідки його переконували, що за кермом був не він, а Єфремов їх ні в чому не переконував", - впевнено заявив адвокат.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Михайло Єфремов, фото Борис Кудрявов
Михайло Єфремов, фото Борис Кудрявов

Також Васильєв зазначив, що порушення кримінальної справи на свідків за надання неправдивих свідчень не стало несподіванкою, і всі здогадувалися про це.

Практично відразу показання цих свідків були визнані помилковими. Тоді багато юристів говорили, що на свідків заведуть справу за неправдиві свідчення, а Пашаєв позбудеться адвокатського статусу. Ці прогнози повністю збулися, а Єфремов отримав максимальний термін покарання - 8 років в колонії загального режиму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заарештований Єфремов закотив банкет для співкамерників

Як повідомляв портал Знай.ua,Єфремову пом'якшили вирок за смертельну ДТП.

Також Знай.ua писав, Єфремов не хоче їхати в колонію, натомість залишився відбувати покарання в СІЗО