Випускник української "Фабрики зірок" і колишній учасник творчого дуету "ДіО.фільми" с Володимиром Дантесом, 32-річний музикант Вадим Олійник продовжує радувати своїх шанувальників новими історіями та знімками з життя.

Читайте Знай в Google News!

На цей раз Вадим Олійник вирішив похвалитися накачаними формами, щоб порадувати погляд своїх прихильниць, а також запитав у своїх фанатів, як вони проводять тренування під час карантинних вихідних.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Вадима Олійника в мережі Instagram.

Публікація Вадима Олійника, скріншот: Instagram
Публікація Вадима Олійника, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"КВД - карантин вихідного дня... Вранці затіяв "генеральне прибирання", потім "Велике прання" ну і в кінці було найголовніше - "тренування". В спортзал не можна, тому я вдома організував невеликий спортивний куточок) ось таке сьогодні було тренування: пробіжка 3 км, табата на груди по системі @arseniy_kim прокачування преса від @ingvarvoitenko. А ви займалися сьогодні спортом?", - запитав у своїх підписників Вадим Олійник.

Також варто нагадати нашим читачам, що незважаючи на те, що в 2020-му році виконавець розлучився зі своєю дружиною Ганною, він знаходить можливість порадувати себе. Так, він опублікував знімок зі своєю бабусею, яку вирішив відвідати і привітати з Днем Народження.

"Моїй бабусі 96 років! Бажаю всім дожити до такого віку, вміти користуватися мобільним і розбиратися в політиці:-) частіше відвідуйте своїх рідних", — написав він у підписі. Бабуся ж на фотографії стоїть досить серйозна з в'язаною косинкою на голові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, гаряча ексвіагрянка Котова перетворилася на господиню жеребців: "Я б попрацював з тобою".

Як повідомляв Знай.uа, Волочкова в бікіні розклала кістки на Мальдівських каменях: "А де Джигурда?".

Знай.uа писав, зірковий шеф-кухар Ектор не змінив традиції і влаштував вечірку в розпал карантину: "Душа жадає свят".