Скандальний російський актор Павло Прилучний, який нещодавно розлучився зі своєю дружиною Агатою Муценіеце, потрапив до лікарні з переломами. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

Зірка серіалу" Мажор " дістався сам в одну з клінік Москви. У нього перелом черепа, зламана лицьова кістка. Після огляду його відразу ж госпіталізували.

Лікарі викликали поліцейських, яким Прилучний розповів, що його побили.

"на мене напали", - сказав Павло поліцейським.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Розслідуванням справи вже зайнялися правоохоронні органи. Раніше з'являлася інформація від колег Прилучного, що після розлучення він став більше пити. У тому числі через згубну звичку артиста скасовувалися зйомки.

Сам Прилучний ніяк не прокоментував поки що те, що з ним сталося. Він тільки опублікував відео в Instagram-Stories, де показав вид з вікна.

На відео Павло стоїть біля вікна і показує панораму Москви. Однак він знімав саме пейзаж, а своє обличчя вирішив залишити за кадром.

"Краса", - коротко сказав актор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Павло Прилучний переїхав в новий будинок з "татової донькою", позбавляється від старого особняка і спогадів.

Як повідомляв Знай. ua, розведений Прилучний загуляв з другою "татовою донькою".

Також Знай. ua писав, що коханця зірки" татових дочок " помітили з молодою музою.