Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість похвалилася серією яскравих адрів, позуючи разом зі співачкою Олею Поляковою і ведучою Машею Ефосиніною в розкішному заміському будинку Олі. Так, артистка зізналася, що зірки зібралися разом не просто так - красуні наквасили цілих 100 кілограм капусти, а допомагала їм у цьому ще й молодша донька Полякової, Аліса.

Після кулінарних праць дівчата вирішили і самі відпочити, а також розважитися, як слід: вони випили по келишку ігристого вина, приготували олів'є і борщ, влаштували забавну фотосесію у ванній, "зацінили" величезне ліжко Олі в її спальні, залишившись в захваті.

"Спочатку квасили, потім-лежали: все, як у всіх!😂

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З @polyakovamusic @mashaefrosinina час летить, як пташка🕊

Більше-у наших сторіз та ефірах ☺ ️"

Фолловери залишилися в захваті: "круті:)))👍❤️", "Віагра у всіх сенсах цього слова 🔥", " головне, всі високі, красиві, руденька, темненька і світленька🌟 🌟 🌟", " прям новий склад Віагри😍 😍 😍", " Три подружки під вікном пряли пізно ввечері!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.