Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і виставила прем'єру кліпу на пісню "Белый самолет", в стилі серіалу "Санта-Барбара", а 2 серпня яскраво відсвяткувала 45-й день народження і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка виставила архівне відео з виступу на гумористичному шоу "Ліга сміху", де позувала на сцені з однією зі своїх команд, будучи зірковим тренером і членом журі. Красуня приміряла облягаюче шкіряне вбрання чорного кольору, яке підкреслило її струнку фігуру, а також похвалилася досягненнями - її команда "Наш формат" пройшла у фінал, що стало для самої зірки несподіванкою, адже вона називає себе "тренером-новачком".

У забавному ролику Наталя перетворилася на культову героїню фільму "Сутінки", благаючи вампіра Едварда вкусити її, щоб назавжди залишитися молодою. Той, дивлячись на дівчину, ввічливо відмовляється, посилаючись на те, що не голодний і вже поїв.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Вітайте ми у фіналі @ligasmeha️ ️

Як ви думаєте, у мене є шанси перемогти? Я ж тренер-новачок 🐣 тримайте кулачки✊

Чи думала я коли прийшла тренером на початку року...Ми ледь не вилетіли через корону. Нас допустили до півфіналу з мінусбаллом і ...

Я пишаюся вами, мої друзі, моя супер команда! @nash_format_

Рома, одужуй!

Люблю вас❤️"

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".