19 листопада екссолістка українського гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва презентувала кліп на свою сольну пісню Gorit. Частину кліпу зняли на пішохідному мосту над Алеєю Героїв Небесної сотні, де в 2014 році розстрілювали учасників Революції Гідності.

Читайте Знай в Google News!

Багато користувачів побачили в цьому неповагу до загиблих і тепер звинувачують співачку в "танцях на кістках" і пропонують їй зняти наступний кліп у Музеї Голодомору або Бабиному Яру.

Так, у ролику, що вийшов напередодні річниці подій на Майдані, Дорофєєва танцює у відвертому вбранні на тлі банера з написом Dorofeeva на пішохідному мосту над Алеєю Героїв Небесної сотні. Після релізу артистку звинуватили в неповазі до загиблих під час Революції Гідності.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Користувачі залишили безліч негативних коментарів у соцмережах Наді, називаючи її кліп "ганьбою" і "танцями на кістках розстріляних".

Варто відзначити, що Дорофєєва вирішила не коментувати ситуацію, але видалила зі свого Instagram-аккаунта всі фото, де вона стоїть на пішохідному мосту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Надя Дорофєєва влаштувала спекотну вечірку з нагоди запуску сольного проекту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дорофєєва випустила сольний проект після розпаду "Время и стекло": Потап створив конкуренцію Каменських.

Також портал Знай.uа писав, що у Дорофєєвої і Фреймут знайшли "надздібності".