Скандально відома 57-річна співачка з українським корінням Лоліта Мілявська, яка нещодавно розлучилася з п'ятим чоловіком і славиться епатажними витівками - власниця апартаментів в Болгарії.

Лоліта зі зрозумілих причин не змогла в цьому сезоні доїхати до своєї дачі біля моря. Зате дистанційно змогла залити сусідів до першого поверху. І так само дистанційно зробити ремонт.

Читайте Знай в Google News!

Своїми враженнями від страхової компанії Лоліта поділитися в Instagram.

"Ніколи і нічого не страхуйте в цій болгарській компанії - ДЗІ-ЗАГАЛЬНО ЗАСТРАХОВАНЕ ЕАД‼ Шахраї, хоча мені її рекомендували, як порядну). Поки робили експертизу затоплення, не забули вислати нову страховку на наступний рік, ймовірно, зовсім росіян за ідіотів тримають).⁣⁣⠀Моя сторінка завжди попереджає або про якість, або про тих, з ким не можна сходить в туалет на одному гектарі️. Лист присвячую всім, хто так і не потрапив в Болгарію в цьому році, в свої і на свої куплені квартири-дачі", - написала Лоліта.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За словами співачки, вона так і не отримала страховку від болгарської компанії і порадила нікому не користуватись їх послугами. Лола таке просто так не залишає. Обіцяє судитися. З керуючої кампанії їй адже вдалося вичавити 30% знижки за комуналку через пандемію, на черзі страхова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лоліта Мілявська анонсувала участь у новому проєкті

Як повідомляв портал Знай.ua, Лоліта новою зачіскою та стрункою фігурою заново закохала в себе шанувальників.

Також Знай.ua писав, Лоліта після розлучення перетворилася на Алісу в "країні переживань"