Прийомна донька Потапа похвалилася результатами схуднення.

Читайте Знай в Google News!

22-річна падчерка Олексія Потапенка Наталя часто хвалиться в Instagram яскравими селфі, з допомогою яких фоловери можуть поспостерігати за еволюцією її тіла. Багато хто пам'ятає дівчину ще з пухкими щічками, але сьогодні вона - справжня леді, яка активно працює над своєю фігурою і часто показує свої досягнення фанатам. А щоб апетитний рельєфний животик і пружне тіло було легше оцінити, Наташа часто фотографується з мінімальною кількістю одягу, або оголюючи якусь частину.

У своїй новій публікації Наталя Горова з'явилася перед фанатами в спортивних лосинах і футболці, закоченій догори таким чином, щоб продемонструвати прес.

Наталя лягла на спортивний килимок, а поруч з нею примостився її волохатий друг - песик Жорик.

ости про те, як я схудла і маю гарний вигляд пора закінчувати. Завтра. А сьогодні я виставлю цю милашну фотку з Жориком і пресом", - підписала кадр Наталя Горова.

Наташа Горова, фото Instagram
Наташа Горова, фото Instagram

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, названа донька Потапа вразила результатами схуднення

Як повідомляв портал Знай.ua, Наташа Горова заплакала через фігуру на карантині

Також Знай.ua писав, колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.