Пісні солістки популярного свого часу гурту "Рефлекс" Ірини Нільсон досі залишаються актуальними, а сама артистка не перестає вражати молодим і привабливим виглядом.

Читайте Знай в Google News!

Навіть сьогодні, у 48-річної співачки багато шанувальників по всьому світу. Артистка намагається йти в ногу з часом, що дозволяє їй бути цікавою і молодим слухачам. Вона привертає до себе увагу не лише, як виконавиця, а й приваблива жінка. Про це пише "Мій формат".

Ірина Нельсон, фото: instagram.com/irinanelson
Ірина Нельсон, фото: instagram.com/irinanelson

На вигляд Ірині Нельсон не можна дати більше ніж 30 років, хоча насправді їй через два роки виповниться 50. У співачки струнка фігура і на обличчі немає зморшок.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Артистка кілька разів вступала в законний шлюб, але ці відносини не тривали довго. Зазвичай артистка уникає згадок про своїх колишніх чоловіків. Проте в одному зі шлюбів Нельсон навіть народила дитину, за що і вдячна колишньому.

Ірина Нельсон, фото: instagram.com/irinanelson
Ірина Нельсон, фото: instagram.com/irinanelson

Лише останній шлюб з В'ячеславом Тюріним став для співачки щасливим. Правда, у подружжя немає спільної дитини. Спочатку співачка не хотіла народжувати, оскільки син був маленький. А потім він виріс, і вона побоялася народжувати після сорока років.

Щоб виглядати молодою і привабливою, Ірина Нельсон ретельно стежить за своєю зовнішністю. Вона дотримується правильного харчування і займається спортом. Тому її стрункій фігурі можна тільки позаздрити. У 48 років Нельсон може навіть знятися в стилі "ню", що завжди викликає захват у її шанувальників.

Ірина Нельсон, фото: instagram.com/irinanelson
Ірина Нельсон, фото: instagram.com/irinanelson

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Притула зіштовхне лобами Ласточкіних та Бабкіних: розберуться, що спільного між Тарасом Шевченком і Козловським

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках: "Не естетично"

Також "Знай.ua" писав, що Бужинська підкорила пристрасним поглядом і глибоким декольте: "Дивіться"