Анастасія Волочкова дивно зреагувала на ласти - російську приму вони надихнули не плавати, а розкарячитись у черговому шпагаті.

Читайте Знай в Google News!

Відома російська балерина Анастасія Волочкова, що прославилася багатьма скандалами та непристойними шпагатами, які вона виконує де лише можна і не можна, схоже, вже не може зупинитись. Волочкова реагує шпагатом, здається, на все, що трапляється їй на очі.

Цього разу російській примі на очі потрапили ласти. І Волочкова не змогла пройти повз такий атрибут для свого улюбленого заняття - вона розкарячилась в шпагаті просто на піску, одягнувши ласти.

"Мені здається, так мій шпагат ще довший", - підписала балерин відповідний кадр в Instagram.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зазначимо, що Волочкова давно закрила коментарі під фото і відео в Instagram через критичні зауваження, які їй постійно писали фоловери.

До слова, Волочкова зараз відпочиває на Мальдівських островах. Як пояснила сама прима, на курорт вона полетіла через вогку погоду в Росії. І тепер вона щодня виставляє в Instagram нові кадри зі свого відпочинку. І свої "фірмові" шпагати, якими "зґвалтувала" всі Мальдіви.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Волочкова на Мальдівах прикрила "мушлю" кущиком

Як повідомляв портал Знай.ua, Волочкова на Мальдівах вперше показала неіснуючого нареченого

Також Знай.ua писав, напівгола Волочкова натякнула на заміжжя