Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом.

Зараз зірка, якій лише ледачий не приписував роман з молдавським музикантом Даном Баланом, знаходиться на піку популярності.

Читайте Знай в Google News!
35-річна виконавиця – зразок жіночності та стилю для багатьох українок, і недосяжний предмет жадання для шанувальників чоловічої статі.
Нещодавно Кароль знялася в провокаційній фотосесії, на якій постала в дуже відвертому образі. Чорна обтягуюча сукня від американського бренду Monot підкреслила її витончену талію і вигини стрункої фігури.

"Найбільш незабутня фотосесія Тіни❤", - йдеться в одній з публікацій.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Діва", "Тіна,Тінааааа😻", "Шикарно😍", "Як вона рухається як кішка🔥", "Венера Мілоська, богиня😊", "Краса та й тільки", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше спокуслива Тіна Кароль обеззброїла чоловіків "ногою Анджеліни Джолі".

Як повідомляв портал Знай.uа, прозора сукня Тіни Кароль зрадницьки видала пікантну деталь.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль одягне українок у золото: "Ключ до натхнення".