Популярна українська актриса, зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно з'ясувалося, що артистка раніше вже була знайома з одним з учасників проекту, сценаристом студії "Квартал 95" Олександром Еллертом.

Так, на офіційній сторінці "Холостячки" в соцмережі Instagram було опубліковано коротке відео, на якому відображена перша зустріч Саші і Ксюші.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Перше знайомство Ксенії та Олександра😍 Перше знайомство у них відбулося на проекті "Інтуїція" де були запрошені в якості друзів, учасників Тіни Кароль і Євгена Кошового😍 Чи можливо що вже тоді у них виникла симпатія? 😏🌹❤️" - йдеться у підписі до ролика.

"А на шоу Ксенія не сказала ні слова, що вони знайомі 🤔", "Все може бути!!!👍😍😍😍", "Так вони ж не приховували, що він їй писав. І на своїй сторінці він описував цю зустріч", "Мутили до проекту з Еллертом", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як "Холостячка" Мішина пристрасно цілувалася з учасником: "Розтанули, як шоколадка".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Мішина вивезла претендентів на своє серце в ліс: перевірити, хто з них "чоловік".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вперше зізналася в коханні: "Його шукає кожен".