Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила досить пікантний кадр, на якому позувала в облягаючому спортивному вбранні яскраво-червоного кольору. Так, артистка стояла біля балетного верстата, розтягуючись в одній зі студій стрейчингу в Києві. Красуня продемонструвала шикарну розтяжку, піднявши ногу наверх, а також не упустила можливості блиснути пружними сідницями і пласким животиком, над якими наполегливо працює у фітнес-клубі.

"Прокинутися....

Розтягнутися...

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Можна і 😋"

Фолловери не пройшли повз: "якщо на підлозі буде лежати палиця ковбаси, я теж так зможу😂 😂 😂 😂", "теж мрію про балетний верстат вдома", "о боги, яка краса і гнучкість! ❤️Моя мрія бути такою, але об'єктивно - можу лише милуватися!😂 😂 😂 ", "Цукерка!❤️", "❤️❤️❤️👍👍👍 Круто", "яка шикарна фотка😻 🔥", " як красиво🔥".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.