Крістіна Орбакайте похвалилася знайомством з Джонатаном Чебаном. Донька Пугачової зазначила, що тісно спілкується з найкращим другом сімейства Кардашьян.

Читайте Знай в Google News!

Дочка Алли Пугачової 49-річна російська співачка Крістіна Орбакайте з чоловіком Михайлом Земцовим і восьмирічною донькою Клавдією живуть в США.

У сім'ї Орбакайте є квартира в Нью-Йорку та будинок в Майямі. Щоб трохи втекти від холодної осені Орбакайте з донькою приїхали в теплу Флориду. Там вони і зустрілися з 46-річним блогером Джонатаном.

Орбакайте оприлюднила в Instagram спільний кадр з Джонатаном Чебаном. На фото Клавдія притулилася до мами, вони ніжно обіймаються. Джонатан обійняв обох росіянок, вони разом з Крістіною показують знак "вікторія". Всі троє посміхаються і виглядають щасливими.

"Прекрасно провели вечір разом з нашим другом!" - підписала фото Орбакайте.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальників Орбакайте здивувала її дружба з близьким другом сімейства Кардашьян. Вони також відзначили, що Христина і Клавдія виглядають прекрасно. "Це ж близький друг Кім!", "Зустріч року!","Які гарні", "Донька - красотуля!", "Які ви гарненькі! Клавдія так виросла, красуня!" - пишуть фоловери.

Зазначимо, що блогер Джонатан Чебан родом з Молдови. Його батьки переїхали з Кишинева в Нью-Джерсі, коли йому було чотири роки.

Чебан став успішним підприємцем, але широку популярність здобув завдяки співпраці з Кім Кардашьян. Він знявся в реаліті-шоу дружини Каньє Уеста і став дуже близький з нею і її сім'єю.

Чебан має свій суші-бар Sushi Couture на Оушен-Драйв в Майамі. Саме там Орбокайте з донькою і провели вечір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Орбакайте перетворилася на Пугачову - неймовірна схожість приголомшила фанатів

Як повідомляв портал Знай.ua, Крістіна Орбакайте показала, як її донька займається повітряною гімнастикою

Також Знай.ua писав, Орбакайте показала єдину онуку Пугачової