Олена Омович-українська модель, прозвана "українською Кардашьян" через кількість пластичних операцій.

Раніше її шанувальники багато разів помічали те, як сильно дівчина редагує власні фотографії. Нещодавно Омович потрапила в лікарню, де їй і довелося святкувати свій день народження.

Читайте Знай в Google News!

В Інтернеті припускають, що українська Кардашьян підхопила коронавірус або у неї лопнув імплант, так як на одному зі знімків груди здається менше. Однак у Омовіч-запалення нирок. Модель вже виписана з медичного закладу і може повернутися додому.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Зараз дівчина постала в чорному топі з довгими рукавами і лосинах зі шнурком. Омович сфотографувалася в ресторані " рідкісний птах "Дмитра Заходякіна і Аліни Косічкіної, який розташовується на вулиці Басейній біля"Бессарабського ринку".

"Що ви з собою зробили??страшно дивитися.зомбі", "З такими відстанями між ніг можна на верблюді без сідла скакати", "У чому підступ", "Вони повинні дати тобі нагороду за те, що ти найкрасивіша в житті", "Ух,тииии, нормально)))))", — написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Українська Кардашьян потрапила в лікарню з "інопланетним органом” - занадто довгий.

Як повідомляв "Знай.ua", українську Кардашьян терміново госпіталізували: "Фото в купальнику не чекайте″

Знай.ua писав, Українська Кардашьян задерла ноги за обіднім столом і оголила пікантне тату