Мирослава Дума – молодий російський підприємець та інвестор, ім'я якої добре відомо в сфері міжнародної моди. Її проект Buro 24/7 має аудиторію по всьому світу.

Читайте Знай в Google News!

Також Міра є креативним fashion-редактором російського видання "ОК!". У 2018 році ім'я бізнесвумен засвітилося в гучному скандалі, після чого вона була звинувачена західною публікою в расизмі.

У грудні 2019 року медики виявили у Думи рідкісну хворобу легенів і сказали, що їй залишилося жити сім місяців. За словами дівчини, хворобу, пов'язану з імунною системою, вдалося виявити на ранній стадії. Нещодавно світська левиця заявила про відхід з соцмереж.

"Мій останній поштовх до повного одужання – це зв'язок з реальним світом в оточенні людей, яких я люблю, тут і в даний момент. Так що я беру довгий і такий необхідний вільний час від соціальних мереж. Залишайтеся в безпеці і будьте здорові", - писала Мирослава.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

26 листопада Дума вирішила повернутися в Instagram, де опублікувала затишне фото. У кадрі блогерка позує перед дзеркалом в яскравому худі, зелених спортивках і салатових гумових чоботях. Варто відзначити, що жінка року за версією журналу "Гламур" виглядає здоровою.

"Привіт 👀 (переклад з франц.)" - привіталася з підписниками Дума.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, донька Заворотнюк розповіла про зйомки мами в шоу Малахова: "Ми дотримуємося..."

Як повідомляв портал Знай.uа, донька Заворотнюк у весільній сукні заговорила про зміни в житті: "Близькі поруч".

Також портал Знай.uа писав, що юна принцеса перемогла рак і захопила мужністю всю країну.