Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль у соцмережі Instagram. І регулярно бере участь в різних проектах, в тому числі і в "Танцях з зірками".

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 36-річна виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" порадувала багатомільйонну армію шанувальників новою фотографією з шоу "Маскарад", яке виходить на каналі 1+1. Для проекту Оля вибрала культовий образ актриси Катрін Деньов у французькому фільмі 64-го року "Шербурські парасольки".

У кадрі артистка позує в спокусливому мереживному вбранні, з яскравим макіяжем і в блакитних лінзах на очах. Варто зазначити, що багато підписників не впізнали свого кумира.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Не схожа на себе", "А де Оля?😳 ", "Дуже красива ❤️🌹 😘", "Не дарма Ви так з лінзами мучилися😍😍", "Я пам'ятаю ці лінзи))))", "Оля, ти тут на себе геть не схожа. Гарненько дуже)", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше Оля Полякова пообіцяла знятися без трусів, але дещо попросила натомість: "Просто на секунду..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова зустрінеться в ефірі з Єфросиніною і Плакидюк: "Келишок підготуйте".

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова не на жарт захопилася ретушшю, українці вже не впізнають.