Співачка Ольга Полякова поскаржилась, що на неї "повісили всіх собак" за погано організований День міста у Харкові.

Читайте Знай в Google News!

Про те, що відбувалось на концерті та на інших заходах, організованих у Харкові на День міста, Оля Полякова розповіла в прямому ефірі програми "Право на владу".

Ведуча ток-шоу Наталя Мосейчук запитала співачку про те, чому на її концертах не дотримуються карантинних заходів. На що Полякова заперечила, зазначивши що свої концерти вона проводить при заповненості залу на 50%, щоб всі сиділи на потрібній відстані один від одного.

"Це зовсім неправда, тому що ті концерти, які я провела, це було 50% посадкових місць, всі сиділи в масках, у мене є відеозвіти, я їх виставляла в соцмережах. Це не бізнес для нас. От зараз ці 50% залу — це нічого. Що ви показуєте? Якийсь день міста, до якого я не мала відношення. Це вуличний концерт. Ті концерти, які ми проводимо в залах, ми проводимо за всіма правилами", - зазначила Полякова.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В цей час на моніторі у студії транслювали уривок з харківського концерту до Дня міста, у якому Оля Полякова брала участь. Однак, вона не була причетна до організації концерту, а була запрошена, як виконавиця.

"Так я була запрошена як співачка. Я не відповідала за організацію. Ті концерти, які я проводжу, квиткові концерти, вони всі проходили за всіма правилами. Але якщо говорити конкретно про цей харківський концерт, то в цей день у Харкові це було не найбільше зборище. Там було всього 2 тисячі осіб які знаходились на великому стадіоні. Цього дня проходив марафон, де брало участь близько 10 тисяч, і як ви розумієте, марафон у масках не бігли. Також в цей день був ″День китайських ліхтариків″, ″День хризантем″ - кругом були гуляння, тому що це було велике свято і мій концерт не був найбільш багатолюдним", - пояснила співачка.

При цьому Оля Полякова зазначила, що виступаючи на харківському концерті просила глядачів одягати маски і її слухали.

"Але говорити сьогодні про 2 тисячі на якомусь одному концерті, коли щодня в тому ж Харкові працює метро і перевозить близько 100 тисяч пасажирів за добу - це по меншій мірі перешарпування", - зазначила Полякова.

Присутній у студії епідеміолог Сергій Кравченко зауважив, що якби в Україні був легітимний головний санітарний лікар, то були б відповідні санкції, а оскільки його немає - всі постанови щодо обмежень незаконні.

На що Полякова заявила, що, однак всіх собак повісили на неї в історії з харківським концертом.