Популярна українська актриса, зірка "Кріпосна" Ксенія Мішина є головною героїнею довгоочікуваного шоу під назвою "Холостячка".

Зараз вся країна спостерігає, як 31-річна знаменитість будує відносини з чоловіками, які завоювали її симпатію протягом місяця.

Читайте Знай в Google News!

Напередодні шостого випуску "Холостячки" на офіційній сторінці проекту в Instagram показали, як пройшло побачення Ксенії Мішиної та Олексія Тригубенка. Варто відзначити, що учасник зробив для акторки неймовірний подарунок і виконав її мрію – політ на повітряній кулі. Природно, чоловік отримав заповітну бутоньєрку і пройшов далі.

"Що це, якщо не побачення мрії? 😍 Повітряна куля, розкішні пейзажі і турботлива людина поруч. Дівчата, а яке ваше побачення мрії? Пишіть свої варіанти в коментарях👇", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Класне побачення. Молодці", "Однозначно таке ж саме😄🎈", "Супер побачення😍", "Цікаво навіть спостерігати за ними, тому що красиво, тому що щиро👍👏", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як "Холостячка" Мішина пристрасно цілувалася з учасником: "Розтанули, як шоколадка".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Мішина вивезла претендентів на своє серце в ліс: перевірити, хто з них "чоловік".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вперше зізналася в коханні: "Його шукає кожен".