Настя Каменських порадувала фанатів кумедним відео з чоловіком

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка після багаторічного дуету з Потапом вийшла за нього заміж і почала сольну кар'єру, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала в сторіс веселе відео, на якому з'явилася з чоловіком Олексієм Потапенко.

Читайте Знай в Google News!

У ролику можна побачити Потапа, який сидить за столом, дивиться в телефон і жує щось типу чіпсів, тримаючи одну скибочку в руці. Тут за його спиною з'являється Настя, яка підкрадається і різко зубами вистачає те, що тримає пальцями Олексій. І все це під стильну музику і з зухвалим виглядом. Перед камерою Потап з'явився у світлій футболці з яскравим принтом, а Каменських позує в довгій світлій толстовці вільного крою з мультяшним малюнком. Схоже, парочка не сумує на карантині і розважається, як вміє.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.