Російська версія відомого міжнародного шоу "Холостяк" залишилася без головного ведучого: білоруський красень Дмитро Кохно виявився інфікованим COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

Про це написав сам телеведучий на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"2020-й, ти серйозно? Підозра на COVID. Чи не зможу вилетіти на зйомки Холостяка.

Ну сподіваюся, Тіматі і без моїх порад зуміє зробити правильний вибір (насправді немає))) Sorry @tnt_online, @ holostyak.tnt.official і, звичайно, шанувальники проекту.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Але ... як є.

Залишаюся в Москві. Буду чекати результати повторних тестів. В кінці-кінці грудня завжди пропонував мені максимум можливостей, тому буду берегти себе і близьких, чого і вам бажаю!" — написав зірка телеекранів.

Восьмий сезон російської версії "Холостяка" має стати найскандальнішим. Річ у тім, що тепер жінкам доведеться боротися за надзвичайно медійного, але одіозного чоловіка: головним героєм цього разу було обрано російського репера Тіматі. Виявляється, що попри потужний хейт у адресу "друга Путіна", завоювати серце Тіматі захотіли 30 тисяч жінок.

27 листопада — якраз у той день, коли Кохно заявив про інфікування — репер уперше зустрівся з учасницями шоу у місті Дубаї, ОАЕ. Проте показ шоу на телебаченні стартує лише у березні 2021 року.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як "Холостячка" Мішина пристрасно цілувалася з учасником: "Розтанули, як шоколадка".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Мішина вивезла претендентів на своє серце в ліс: перевірити, хто з них "чоловік".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вперше зізналася в коханні: "Його шукає кожен".