Наталія Могилевська-45 – річна відома українська співачка і продюсер, яка сидить у тренерському кріслі проекту "Квартал 95" - "Ліга Сміху".

Виконавиця частенько ділиться зі своїми шанувальниками фотографіями і Відео зі свого життя в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Зараз артистка опублікувала нове фото з лисими учасниками команди "Наш формат", з якими вона бере участь в гумористичному шоу"Ліга Сміху". "Знайдіть 5 відмінностей на фото. В черговий раз переконуюся, що моя команда готова на все. Мої Леви, Мої Чемпіони. А ви вже готові сьогодні сидіти зі вкусняшками біля телевізора, і дивитися фінал 6 сезону Ліги Сміху на 1+1?",- написала вона під публікацією.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Ого!!! Якби не окуляри!!! Де так підстригають?", "Десь я бачив відео з таким же початком", "А я помітила що дві молоді людини підстриглися", "Наслідки короновірусу, волосся залишилися тільки у Наташі", "I всі бородаті, Наталя ви серед них наймолодша", "Ось це я розумію командний дух. Хворіти - разом, лисіти - разом. Чекаємо наступний спільний челендж) " - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 45-річна Могилевська на величезній шпильці звела українців з розуму: "Леді в червоному"

Як повідомляв "Знай.ua", 45-річна Могилевська перетворилася на "вампіра" і не стримала спрагу крові: "Колір моєї осені”

Знай.ua писав, Могилевська скинула не тільки вага, але 20 років віку - виглядає як дівчинка.