Єлизавета Боярська є російською актрисою театру і кіно, а також дочкою Михайла Боярського і Лариси Луппіан.

У 34-річної жінки є дитина-Андрій Максимович Матвєєв. Боярська активно займається благодійною діяльністю, всіляко намагаючись допомогти дітям і наркозалежним.

Читайте Знай в Google News!

Зараз актриса повернулася з рубрикою "Лист любові і віри", щоб розповісти про маленького Костянтина, якому необхідна допомога. "Дорогі друзі, це Лист матері до свого сина. Часто читаю коментарі, чи не соромно вам просити гроші у передплатників, а що зробили ви і так далі. Хочу сказати тільки одне, просити не соромно, а допомагати потрібно. Допомогти адже можна не тільки фінансово, можна зробити репост, можна просто підтримати сім'ю добрим словом", — написала жінка в підписі до відео..

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вона вважає, що важливо допомагати і залишатися небайдужими, відкритими людьми. Костя страждає через страшний діагноз (рідкісного генетичного захворювання) — спінальна м'язова атрофія. "І раніше це був вирок. Смертельний вирок. Зараз все змінилося: винайшли лікування. У дітей є шанс жити, і чим раніше вони отримають лікування, тим повноцінніше буде їхнє життя", - додала Єлизавета Боярська.

Дитині потрібен препарат Золгенсма, який є найдорожчим ліками в світі і навіть був занесений в книгу рекордів Гіннеса. Вона також попросила своїх колег не залишатися байдужими, пропонуючи подібним історіям максимального розголосу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дочка Боярського у відкриту заговорила про інвалідність: "Приділіть хвилину"

Як повідомляв "Знай.ua", червоні стіни і дивна ванна - у мережі показали розкішну квартиру дочки Боярського.

Знай.ua писав, Єлизавета Боярська розповіла про наркотики та алкоголь, чим "грішила" дочка Д'артаньяна.