Популярна українська співачка і ведуча прямих ефірів "Танців з зірками" Тіна Кароль часто радує фанатів яскравими публікаціями в соцмережі Instagram.

Цього разу зіркова красуня показала в сторіс кумедне відео, на якому її можна побачити в цікавій локації. Вона зняла своє обличчя, а голос за кадром забороняє їй співати, так що всі емоції від цих слів буквально написані на її обличчі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Тіна відобразила себе в затишній кімнаті, яка нагадує студію звукозапису. Перед камерою вона з'явилася в затишному домашньому вбранні в чорно-білих тонах, її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж з кокетливими чорними стрілками. У якийсь момент чоловічий голос за кадром говорить їй: "не співай" і на її обличчі з'являються змішані емоції, вона ніби стримує себе, щоб не заспівати в цей момент.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.