Настя Каменських порадувала фанатів милим фото в яскравому образі

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка після багаторічного дуету з Потапом вийшла за нього заміж і почала сольну кар'єру, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала в мікроблозі милі кадри з нової фотосесії, на яких з'явилася в стильному образі.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Настя відображена на вулиці в цікавій локації, на прогулянку вона вийшла в стильному вбранні. На ній довга сукня з розрізами, декорована сріблястими паєтками, поверх якого вона накинула чорну шкіряну куртку, а на її ногах чорні черевики. Найбільше уваги привертає шевелюра зірки - її пишні кучері розпущені і розпатлані вітерцем, а на її обличчі яскравий макіяж. на нових знімках красуня виглядає зовсім юною і безтурботною. У підписі до фото Каменських написала: "Feel my vibe". Фанати в захваті від нових фото зірки, її завалюють компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.