Російський і радянський артист Олег Газманов, який у свій час підтримав окупацію українського Криму Росією, привітав свого сина з Днем народження теплими словами. Пост з фотографіями він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні у Філіпа @philgazmanov ДР-23г! Пишаюся сином. Багато встиг і ще більше попереду. А поки, Філіп - " Запрягай цей день, замість трійки коней. Нехай мчить він вскач, обганяючи свою тінь. Запрягай цю мить, нехай згорає він вогнем, щоб ми колись згадали про нього!... ",- написав Газманов і додав хештег #танцуйпокамолодой.

У добірці фотографій співак показав, як зараз виглядає його син Філіп, він виріс спортивним і красивим хлопцем. А також показав спільні знімки з минулого, дитинства хлопця. У тому числі показав фото з пляжу і як молодий Газманов з зовсім маленьким Філіпом показують в камеру мову.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Шанувальники підтримали привітання і в коментарях залишили безліч сердечок і теплих слів. У тому числі пост прокоментувала дружина Газманова Марина і написала коротко "Люблю".

" як же ви всі схожі 😁 🔥 👍 👏зі святом!", "Хороший, просто немає слів"," Красунчик", " Конгратулейшенз!!! Нехай папку ніколи не підводить", " від щирого серця вітаю! Здоров'я, успіхів йому!!! І у мене сьогодні іменниниця, у моєї донечки день народження"," вітаю З Днем народження сина"," Здоров'я💪і радіти ❤️життю", " здоров'я, миру і великого щастя всій Вашій родині!) ", "гарний хлопчик, як мама", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, шепотун Путіна Газманов помітно постарів, ледве тріпається за штурвалом яхти.

Як повідомляв Знай. ua, улюбленець Путіна Газманов втік з Москви в шапці-вушанці, розслабився подалі від Кремля.

Також Знай. ua писав, що співак Путіна Газманов поніжився на окупованому півострові, навіть фанати не стрималися.