Поп-фолк колектив “Лісапетний батальйон” випустив нову пісню і кліп. У дусі українських народних пісень, і в національних костюмах, дами заспівали про вареники з вишнями, а насправді — розповіли сумну історію кохання.

За сюжетом пісні дівчина готує вареники, думаючи про свого коханого, і дуже чекає, поки він прийде до неї. Збирає в саду вишні, місить тісто і своїми руками ліпить вареники, та все визирає у вікно — чи не йде її милий.

І тільки коли вечоріє, молода людина нарешті приходить, вона співає про те, як давно були не ціловані її щічки і як вона нудьгувала. Але ось невдача-гість, нахвалюючи, з'їдає вареники і йде геть. І всі романтичні мрії героїні розбиваються вщент.

Чарівності кліпу додає ще й те, що виконавиці не стали знаходити для кліпу молоденьких дівчат і юнаків, а самі відіграли сценарій, запросивши на головну чоловічу роль чоловіка однієї з учасниць. Це говорить про те, що любові всі віки покірні, і навіть якщо ти вже не в тому віці, щоб пускати по річці віночки в очікуванні судженого, то романтиці в житті все одно є місце.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Лисапетного батальйону" Фаліон заговорила про найстрашнішу ніч в її житті, сльози не стримати.

Як повідомляв " Знай.ua", зірка " Лісапетного батальйону" Фаліон відповіла на критику: "Навчися косити"

Знай.ua писав, зірка " Лісапетного батальйону" розповіла про інтимні моменти старості: "Це не шум, а оплески"