Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію кадрів, на яких позувала разом з красунею-мамою, продюсером, співзасновницею продюсерського центру MOZGI Entertainment, 42-річною Іриною Горовою. Так, зірки вирішили з користю провести карантин вихідного дня, влаштувавши справжнє СПА і вирушили в сауну.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Красуні приміряли стильні міні-бікіні, махрові халатики і забавні банні шапки з написами "олігарх". При цьому мама і донька пили чай, багато сміялися, потанцювали під свіжий хіт Наді Дорофєєвої "gorit", а також не упустили можливості блиснути стрункими фігурами і численними татуюваннями.

Варто відзначити, що раніше Наташа Горова виставила серію кадрів, на яких позувала в офісі, примірявши шкіряну міні-спідницю, футболку чорного кольору, а жіночний образ доповнила акуратними аксесуарами - ніжною срібною підвіскою з круглою каблучкою.

Так, роблячи селфі в дзеркалі, красуня похвалилася ще й результатами схуднення, яких домоглася наполегливою працею: Наташа дотримувалася правильного харчування і регулярно займалася спортом. Тепер же Горова-молодша з легкістю змогла "влізти" в спокусливе вбрання, яке не носила з 2017 року, адже те було замале, за словами самої зірки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.