Внучка знаменитого російського актора і співака Михайла Боярського Катерина активно веде свою сторінку в Instagram.

Нещодавно 22-річна знаменитість похвалилася пікантною фотосесією, вирішивши влаштувати експерименти зі стилем. Як виявилося, кардинальні зміни відбулися не просто так - раптово для своїх шанувальників Катя подалася в співачки, презентувавши свій перший трек "BAD GIRL". До речі, у Боярської також є сценічний псевдонім, тепер вона Venna.

Так, новоспечена артистка 28 листопада відсвяткувала 22-річчя, порадувавши численних шанувальників архівним знімком з дитинства. На фото маленька Катя позувала в своїй кімнаті, примірявши забавну футболочку блакитного кольору з квіткою з бісеру, повісивши на шию іграшкову електрогітару, а неслухняне волосся зібравши в два хвостики. При цьому Боярська-молодша трепетно подякувала друзям і близьким, які зробили для неї цей день особливим.

"22 🎊

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цей рік був для мене найбільш насиченим, непередбачуваним✨ дякую моїй родині за підтримку і віру в мене 🙏 🏻

Всім величезне спасибі за привітання! Дуже ціную☺️ дякую моїм улюбленим друзям, що зробили цей день особливим! Ви кращі!

Cheers🥂 28.11.2020"