Наташа Горова - 23-річна донька колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила ніжне селфі, прогулюючись по холодному осінньому Києву і насолоджуючись сонячною погодою. Так, красуня приміряла курточку і толстовку чорного кольору, в довге світле волосся прибрала назад.

Наташа вирішила поміркувати на тему дорослішання і старих спогадів, а також саморозвитку. Горова-молодша змотивувала численних прихильниць, які здатні покращувати себе як фізично, так і морально, Читати більше книг і не дозволяти тілу захопити свій розум. Дівчина також зазначила, що не варто чекати від 2021 року простих рішень і подарунків долі, проте варто взяти себе в руки вже зараз.

"Напевно, ти дорослішаєш коли думаєш" а раніше було краще. а раніше було простіше і безтурботніше»

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але ні, зрозуміла що трохи подорослішала, коли подумала «раніше було добре, просто. Але найпрекрасніший момент-це зараз, коли ти можеш зробити щось, щоб було простіше і краще тобі потім. А зараз - потрібно докласти зусиль і це круто. Вічний двигун - ось такі люди домагаються чогось.»

Завжди простіше дозволити собі нічого не робити і відкладати жирові складки на животі і порожнечу в голові.

Щовечора я налаштовую себе на слід день і думаю "що б такого корисного я можу зробити сама собі?"

Сьогодні один з таких вечорів, коли є мотивація і бажання; є розуміння пріоритетів і цілей
Часом дуже потрібно почути думку з боку і слушну пораду.

Сьогодні одна маленька розмова нагадала мені про плани, які я побудувала на 21 рік і я знову повертаюся над роботою над ними.
Пора брати себе в руки, адже 2021 рік явно не буде простішим."

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.