Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська донедавна сиділа в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху".

Жінка часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото і Відео зі свого життя і творчості в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Вчора на телеканалі "1+1" пройшов суперфінал шоу "Танці з зірками", слідом за яким у програмі стояв концерт Наталії Могилевської. "Хто дивився вчора мій концерт? Мені так приємно, що він був відразу після фіналу "Танців з зірками". Я знаю були відмінні рейтинги! Спасибі Вам за вашу увагу і любов, мої дорогі. Ви згодні з результатами фіналу? Я під великим враженням від вчорашнього вечора. Це було цікаво, яскраво і гідно. Вітати @santadimopulos з перемогою! Вітати @the_hardkiss і @nadyameiher - ви пройшли неймовірно складний шлях і дійшли до кінця! Ви всі переможці, красуні, які до того ж, тепер вміють приголомшливо танцювати!", - написала вона під прикріпленим відео з фрагментами з власного виступу на сцені під пісню "я танцювала".

"Наталя скільки приблизно триває вся підготовка до шоу? Напевно займає не один місяць", "Санта справжня королева паркету!!! Вона і тільки вона переможниця в цьому шоу!", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 45-річна Могилевська на величезній шпильці звела українців з розуму: "Леді в червоному"

Як повідомляв "Знай.ua", лисі з "Ліги сміху" зробили Могилевської чуттєвий подаруночок, співачка потрапила в аут: "Прости, тітка Наташа..."

Знай.ua писав, 45-річну Могилевську оточили лисі хлопці, як у фільмі для дорослих: "Мої Леви"