Телеведуча проекту "Все Буде добре" Надія Матвєєва раніше вже ділилася історією порятунку собачки Семмі, яка разом з трьома іншими цуценятами була викинута в ліс взимку.

Зараз жінка поділилася змінами в зовнішності маленької тварини, якій зараз вже 13 місяців.

Читайте Знай в Google News!

"Семмі-стало / було. Їй вже 13 місяців, 10 з яких вона зі мною. Суцільна радість, зізнаюся вам, тому Всесвітній День домашніх тварин для нашої сім'ї свято. І вас вітаю, якщо вам є про яку тварину подбати. На другому фото Семі майже відразу після того, як її з іншими цуценятами знайшли в коробці в парку. Як вважаєте, дуже змінилася? Серцем обіймаю кожного, хто піклується про домашніх улюбленців. Тому що вони ж без людини не виживуть. Напишіть про свої в коментарях, мені цікаво всім щастя і затишку. Ваша Надія", — розповіла вона в публікації, до якої були прикріплені дві фотографії собачки-після життя з Надією Матвєєвої і до.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Які розумні очі!", "Яка вона хороша! Я люблю таких собачок!", "І мені подарували волонтери щеночка Альмочка, вже вона така, схожа на вашого Сема", "Лапуля", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Все Буде добре" дала пораду, як пережити коронавірусну зиму.

Як повідомляв "Знай.ua", ведуча "Все Буде добре" Матвєєва різко помолодшала-яскравий гардероб творить чудеса.

Знай.ua писав, ведуча "Все Буде добре" Надія Матвєєва заговорила про домашнє насильство, 14 пекельних років: "Напивався і бив"