Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом.

Зараз зірка, якій лише ледачий не приписував роман з молдавським музикантом Даном Баланом, знаходиться на піку популярності.

Читайте Знай в Google News!

35-річна виконавиця – зразок жіночності та стилю для багатьох українок, і недосяжний предмет жадання для шанувальників чоловічої статі.

Нещодавно на офіційній фан-сторінці Тіни Кароль у соцмережі Instagram поділилися красивим фото, на якому артистка позує в розкішній жіночній сукні за лаштунками шоу "Танці з зірками". Варто відзначити, що білосніжний наряд з асиметричним вирізом вигідно підкреслив пишне декольте знаменитості.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Оцініть образ Тіни від 1 до 10🔥", - запропонували підписникам.

"Цей прям 🤍", "Шикарно красива 😍", "Просто вау!😻", "100000 поцілунків для цієї красуні ❤️", "Немає слів! Чарівна, ніжна біла королева ❤️❤️❤️", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, раніше спокуслива Тіна Кароль обеззброїла чоловіків "ногою Анджеліни Джолі".

Як повідомляв портал Знай.uа, прозора сукня Тіни Кароль зрадницьки видала пікантну деталь.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль одягне українок у золото: "Ключ до натхнення".