Колишня дівчина російського репера Тіматі, модель Анастасія Решетова опублікувала в своєму Instagram нове фото. Дівчина позує в закритому мусульманському вбранні, видно тільки очі. На задньому плані-загадкова пустеля з сліпучим сонцем.

Решетова виявилася не менш загадковою, ніж сама пустеля-вона не вказала ні геотега, ні додала до фото розгорнутого підпису, щоб дати зрозуміти, що вона має на увазі. Пекуча брюнетка з досконалою зовнішністю обмежилася лише коротким" все по очах...", закликавши фоловерів самим здогадатися, що вона вклала в цей знімок.


Популярність Решетової в медійному просторі можна вгадати вже навіть за кількістю лайків. Всього за 7 годин на Анастасію "висипалося" вже більше 77 000 лайків, і ця цифра продовжує збільшуватися. Шанувальники в коментарях також дуже активні. Правда, до такого релігійного атрибуту, як хіджаб на Решетової багато поставилися скептично.

"То в трусах, то закрита . Ти вже визначся...", - написав користувач _sport_fit_blogger_

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Але в основному, фотографія фоловерам сподобалася. Наведемо деякі реакції тих, хто стежить за аккаунтом Решетової.

" вас так тягне на схід ..✨🌙🥷🏼🧕🏼🕌✨🌙, “ “Тіматі шукаєш?)) ", "Прекрасна!", "Ви мусульманка?", По-справжньому шикарне фото", " Настуся, красуня-дівчинка!!! За вами побіжить будь-хто, варто тільки бровою повісті! Ну не варто він ваших страждань, ні на грам... Любимо вас з Ратиком❤️❤️❤️", " як йде хустка😍 🔥", — писали їй в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, холостячка Мішина побачить претендентів на своє серце: без квітів, на мотоциклах і велосипедах.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Дому-2" хоче боротися за Тіматі в шоу "Холостяк": підключила важку артилерію.

Знай.uа писав, парад наречених для Тіматі: дочка співачки Слави зібралася на "Холостяк", мама здивувала реакцією.