Популярна українська співачка Світлана Лобода зараз проживає і працює на території Російської Федерації.

Виконавиця дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежить більше 6 мільйонів чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Ще до цієї публікації 38-річна знаменитість ділилася інтригуючим відео в Stories, на якому з'являлася в ліжку з відомим українським режисером і продюсером Олегом Боднарчуком. А зараз вона показала результат спокусливої фотосесії. Лобода постала в латексних чорних лосинах і лакових чобітках на високих підборах. "Який план зараз в моїй голові?", - написала вона у підписі до фото.

"Супер-фотосесія! Найкрутіша! Тематична! Зі змістом! Тема фотосесії: Світлана Лобода - суперзірка, найкраща на світі, найкраща у всьому великому світі!", "Ви неймовірна розумниця, справжня зірка", "Погляд левиці, навіть і не знаю, боятися або захоплюватися...", "Лягти замість труби на теплотрасі, бомжів гріти, не відрізнити", "Красива жінка і талановита артистка!", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скоро весілля? Лобода засвітила каблучку зі сліпучим діамантом на безіменному пальчику.

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода в латексі спокусила українського режисера: "Я в Києві, в ліжку с..."

Знай.ua писав, Лобода влаштувала гарячу примірку відвертих суконь для пишних грудей: "Суцільні чорні..."