Наталія Кузнєцова - популярна російська професійна бодібілдерка і багаторазова чемпіонка світу.

Жінка виглядає неймовірно переконливо при зрості в 173 сантиметри, адже важить близько 110 кілограм. Ну неї величезна кількість шанувальників, включаючи соціальну мережу Instagram, де за її життям стежать понад 670 тисяч чоловік.

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона поділилася новою фотографією, на якій постала сидячи на лавочці. Наталя одягнена в шорти, кофту з капюшоном і білі кросівки. На її руці можна помітити годинник, проте найбільшу увагу до себе привертає потужність її ніг. Навіть придивлятися не потрібно, щоб розглянути масивні м'язи на ногах.

"Ось це окіст", "Ноги богині. Просто вселяє благоговійний трепет. Я так тебе люблю", "Ви просто прекрасні і чарівні", "Майбутнє роблять працьовиті люди. Решта - їх послідовники", "Ось ти і супер. А з чого початок був. Все можливо. Молодець", "Чето їсти захотілося відразу!!!", "Красива і прекрасна і чарівна і чудова", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чемпіонка світу з бодібілдингу кардинально змінила зовнішність, фанати не дізналися: "Така ніжна”

Як повідомляв "Знай.ua", чемпіонка світу з бодібілдингу втиснула потужні ноги в облягаючі лосини-до дірок. Левова частка цих фото зроблена в тренажерному залі — адже більшу частину свого часу Кузнєцова проводить саме там.

Знай.ua писав, чемпіонка з бодібілдингу оголила потужну ніжку: "Так можна довести до інсульту"