Макс Барських заінтригував фанатів музичним камінг-аутом.

Читайте Знай в Google News!

Популярний український співак Макс Барських, який часто виступає в Росії, презентував новий сингл "Імена". Нова робота співака стала саундтреком до української еротичної драми "La Plage" (Пляж). Це фільм про камінг-аут двох молодих хлопців.

На своїй сторінці в Instagram Макс Барських заінтригував своїх шанувальників уривками з синглу, накладеними на кадри фільму "La Plage".

На одних кадрах двоє молодих хлопців йдуть по пляжу, на інших - обнімаються.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Про що ти зараз думаєш.... Ми давно були створені", - лунає за кадром спів Макса.

Співак не став пояснювати нічого, лишень прокоментувавши кадри словами з пісні, та додавши хештеги #ИМЕНА #ПЛЯЖ #LаPlage #кино #артхаус #эротика #драмма.

Спантеличені підписники навперебій почали висовувати припущення, що б це могло бути. Одні припустили, що це анонс нової пісні, інші, що саунтрек до якогось фільму. Всі захоплювались звучанням і всі зрозуміли за відеокадрами, що йдеться про "заборонене" кохання.

Дехто пожартував, що це камінг-аут самого Макса Барських. І це не дивує, адже про сексуальну орієнтацію співака вже давно складають легенди. Чутки про те, що Макс Барський гей, викликають бурхливе обговорення, то підтверджуючи, то спростовуючи його нетрадиційну сексуальну орієнтацію.

А на youtube-каналі Макс Барських анонсував прем'єру синглу "Імена", яка має відбутись у п'ятницю, 4 грудня.

Зазначається, що пісня присвячена езотеричній подорожі двох споріднених душ з минулого життя в нинішнє, і їхньому зіткненні в новій реальності. Її лейтмотив збігся з настроєм фільму "La Plage", і тому сингл став офіційним саундтреком до нього.

Сам Барський розповів, що трек написав в номері амстердамського готелю під враженням від спонтанної зустрічі.

"Мені здавалося, я зустрів в цьому місті рідну душу з минулого життя: ми зіткнулися на час і пройшли повз один одного" - каже музикант.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Макс Барських присвятив коханій людині ніжну пісню

Як повідомляв портал Знай.ua, Макс Барських спіймав "кризу середнього віку"

Також Знай.ua писав, Макс Барських розповів, як використовує привілеї зірки