Популярний український виконавець і шоумен Михайло Хома, відомий як Dzidzio одружений на співачці SLAVIA, вона ж Ярослава Хома. І дівчина показала, як почала святкувати Новий Рік без чоловіка.

Читайте Знай в Google News!

У Stories свого Instagram Ярослава показала кадри за лаштунками зйомок новорічної передачі, але не уточнила який. Вона раділа в оточенні чужих чоловіків, без чоловіка і з келихом шампанського.

Навколо співачки було чимало людей і панувала новорічна атмосфера, а весь зал прикрашений гірляндами і святковою атрибутикою. Сама дівчина написала:

"Ми починаємо святкувати Новий 2021 рік"

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Для такого раннього святкування в перших числах грудня артистка вибрала червону сукню і підібрала до нього яскраву помаду в тон.

Тим часом, популярний український виконавець і шоумен Михайло Хома, відомий як Dzidzio подарував українцям новорічний настрій презентувавши новий кліп "Зимова казка".

Так, відомий співак оприлюднив у соціальній мережі фрагмент свого нового кліпу, в якому постав в образі Санти з мішком подарунків. Новий кліп Dzidzio" Зимова казка " подарує новорічний настрій і заряд позитивних емоцій кожному, хто візьметься його дивитися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Dzidzio поганяв на оленях і відірвався зі Снігуронькою.

Як повідомляв Знай. ua, кума Дзідзьо Оля Цибульська втратила майже 14 кіло завдяки Джей Ло.

Також Знай. ua писав, що Дзідзьо показав себе в молодості, ніякої бороди і капелюхів.