Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська ще недавно сиділа в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху".

Жінка частенько радує шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram. Зараз вона знову поділилася фотографіями в новому образі і заговорила про улюблений день тижня.

Читайте Знай в Google News!

"Який твій улюблений день тижня? У шкільні та університетські роки, я обожнювала п'ятницю. Тому що відразу після п'ятниці наступали довгоочікувані вихідні. А зараз, коли у мене немає вихідних, я дуже люблю понеділок, тому що саме він обіцяє початок нового тижня", — написала вона в підписі до фото, на яких постала в цілковитій ніжності завдяки макіяжу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Я люблю п'ятницю, так як попереду вихідні. Ви дуже добре виглядаєте, будьте здорові і щасливі", "який добре проходив", " Наталя, коли новий трек?", "Неймовірно Красива, Наталя!", "Коли, вдома нікого, діти в школі, я не на роботі, а все на роботі", " Середа! Це, коли половина тижня пройшла, вихідні тільки попереду!та й в робочого тижня, може чекати чогось нового і цікавого!",- написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталія Могилевська розповіла про себе справжньою: "Починати день з келиха"

Як повідомляв "Знай.ua", Могилевська у "голому" вбранні зізналася, чого їй не вистачає: "Дуже скучила"

Знай.ua писав, Наталя Могилевська перефарбувала "Лігу Сміху" в ЛГБТ-веселку, щоб усі знали.