Зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон розповіла про кулінарні вподобання.

Читайте Знай в Google News!

У зірки музичного колективу "Лісапетний батальйон" Наталії Фаліон є Youtube-канал, на якому артистка періодично випускає відео-звернення до своїх підписників, розповідає про цікаві події в житті та творчості, а також ділиться порадами.

Цього разу Фаліон поділилась рецептом найкращої, на її думку, вечері.

″Я у своєму житті вже спробувала різну кухню, смачнющі блюда, екзотичні, в різних країнах... Але приходить така мить, що хочеться такого простого. Хочеться ото холодного пива і самої звичайної картоплі. Я знаю, знайдуться люди, які мене підтримають. От оселедець, квашена капуста і селянська картопля ″в мундирах″, як ми звикли її називати, - гріх цього не хотіти. От така найсмачніша вечеря сьогодні у зірки. Побажайте мені смачного, бо сьогодні у мене ностальгія. Ностальгія за дитинством і юністю, коли й оселедець був за щастя. Тож — оселедець, капуста і звичайна картопля в мундирах″, - розкрила ″секрет″ найсмачнішої вечері Наталія Фаліон.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон гучно відзначила день ангела

Як повідомляв портал Знай.ua, Фаліон розповіла про найстрашнішу ніч в її житті

Також Знай.ua писав, Наталія Фаліон показала свою внучку