Модель зі світовим ім'ям Алла Костромічова і ведуча модельного реаліті "Супер Топ модель по-українськи" часто ділиться своїм досвідом про шлях до успіху і для Нового каналу розповіла про сексуальність і дала поради.

Читайте Знай в Google News!

"Мені здається, сексуальність-це об'єднання протилежностей, - каже Костромічова. - Коли є і впевненість, і трохи агресивності, і внутрішня сила, і разом з цим – відчуття покірності і смиренності. Думаю, що чоловіків лякають занадто впевнені в собі жінки. Наприклад, Мені подобається бути амбітною кар'єристкою в роботі, але при цьому поруч зі своїм чоловіком розуміти, що він більш успішний, сильний і незалежний, ніж я. Мені подобається відчувати себе слабкою поруч з ним і, напевно, це був один з критеріїв при виборі чоловіка".

Алла Костромічова, фото: Instagram
Алла Костромічова, фото: Instagram

Алла каже, що сексуальність також-це мудрість, спокій і доброта.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ще вона – в розслабленості, в гармонії зі своїм тілом, – розповідає ведуча. - Людина, яка постійно все контролює і поправляє, не може бути привабливою. У нас з Сонею Плакидюк є жарт про неголених ногах. Чоловікам насправді все одно, поголила ти ноги чи ні, вони цього навіть не помічають. Ми дуже часто зациклюємося на якихось речах, які, як нам здається, мають значення, а насправді – ні. І ось, сексуальність - ще й в легкому пофігізмі".

Алла Костромічова, фото: Instagram
Алла Костромічова, фото: Instagram

Хочеш стати більш сексуальною? Алла радить бути більш спокійною і плавною:

"Сексуальнось-це коли в кожному русі є внутрішній енергетичний підтекст, – ділиться Костромічова. - А ще мене притягують самодостатні люди. Коли твій партнер не шукає в тобі компенсацію того, чого не вистачає в ньому самому. При спілкуванні з людьми, яким від тебе нічого не потрібно, посилюється і твоя енергія, і їх. Вони тебе не поглинають, і це круто".

Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу
Алла Костромічова, фото: прес-служба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, супермодель Костромічова пустила українців у своє ліжко, гола і без макіяжу.

Як повідомляв Знай.ua, шоу "ТМПУ" підготувало глядачам несподіваний поворот, на проект повернули найяскравішу учасницю.

Також Знай.ua писав, що двох моделей жорстоко викинули з п'єдесталу слави, 90-60-90 вирішує не все.