Відома українська телеведуча Марічка Падалко, яка нещодавно перехворіла на коронавірус, вже повернулася до роботи на телеканалі "1+1" і радує шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно ведуча програми "ТСН" поділилася в соцмережі свіжим відео, на якому катається на ковзанах по своєму заледенілому двору. Варто зазначити, що Марічка виглядає на ковзанах дуже гармонійно, потрібно проявити сміливість для такої оригінальної розваги.

У підписі до ролика Падалко зізналася, що в той день замість "побігати" на дачі, їй вдалося "поковзати" на льоду. Як відомо, зараз у багатьох містах України спостерігається небезпечне зимове явище – ожеледиця.

"Замість "побігати" вранці, сьогодні на дачі вийшло "поковзати" 😀😀😀 Доїхати сюди з міста вчора ввечері було ще тим випробуванням - сільські дороги зовсім не посипані ☺️☺️☺️ Як там Київ? Далі ковзанка ⛸🤗?" - запитала у підписників телеведуча.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Марічка Падалко показала непрості робочі будні на 1+1: "По 8 кілометрів щодня".

Як повідомляв портал Знай.uа, Марічка Падалко розповіла, що чекає на українців до Нового року: локдаун, статистика заражень і кардинальні рішення.

Також портал Знай.uа писав, що Марічка Падалко стала прикладом для всіх батьків: "Вперше зробили дитині".