Буквально днями в мережі з'явилося вельми цікаве, для шанувальників легендарної співачки Софії Ротару, відео. Кадри вдалося зняти за лаштунками програми "Пісня року", куди Софія Михайлівна прилетіла зі Сполучених Штатів Америки.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації на фан-акаунті Софії Ротару в мережі Instagram.

Так, в короткій бесіді зірки встигли обговорити найголовніше в цьому житті - дітей. Софія Ротару захопилася 8-річним Мартіном-Крістіном і 9-річною Аллою-Вікторією, яких поп-виконавець виховує один.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Дякую за добрі слова, Софія Михайлівна, за Аллу-Вікторію і за сина", — сказав Кіркоров.

Філіп Кіркоров і Софія Ротару, фото: Instagram
Філіп Кіркоров і Софія Ротару, фото: Instagram

"Вони чарівні, дай Бог їм щастя, а ти приділяй їм більше уваги", — відповіла Ротару.

До слова, Філіп Кіркоров не приховує, що сина і доньку йому народила сурогатна мати. Таким же способом з'явилися діти і у його колишньої дружини співачки Алли Пугачової та її нинішнього чоловіка гумориста Максима Галкіна.

Варто також нагадати нашим читачам, що Юлія Саніна — українська співачка і солістка групи The Hardkiss. Вона пояснила, чому її колектив не виступає на території РФ з 2014 року. Вона, як і будь-який інший громадянин, "має свою позицію", яка якраз і полягає у відмові від гастролей в Росії.

Її висловлювання прокоментував концертний директор української співачки Софії Ротару Сергій Лавров. Відомо, що Ротару продовжує виступати в РФ, а промоутер назвав Юлію Саніну просто незатребуваною.

"А в Росії погоджуються запрошувати Юлію Саніну на гастролі? Серед нас, промоутерів, чи що черга перед нею вишикувалася? У нас в принципі Юлію Саніну знати не знають - напевно, тому вона "не погоджується"? Вона може сказати все що завгодно — у нас і на паркані багато що написано", — заявив Лавров.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Ротару поїхала до Москви: не зупинили навіть закриті кордони.

Як повідомляв Знай.uа, Пугачова оголилася просто під час концерту, зал аплодував стоячи: "Це в ефір...".

Знай.uа писав, Софія Ротару зізналася, де насправді проживає останні 10 років: "Я цим дуже пишаюся".