Співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під псевдонімом NK, вирішила випустити святковий влог разом зі своєю найкращою подругою, Ганною Андрійчук-Завгородньою.

На офіційному каналі YouTube вийшла перша частина новорічного відео. Разом вони говорили про самих що ні на є дівочих речах, а саме — в яких кольорах найкраще зустрічати Новий рік, і хто які прикраси вибере для будинку і новорічної ялинки.

Так, Анна Андрійчук-Завгородня заявила, що не вірить у всі ці забобони, пов'язані з кольорами нарядів. За ідеєю, щоб не дражнити Бика, не можна зустрічати свято в червоному кольорі.

Однак подружка Каменських прийшла на зйомки в облягаючому червоній сукні, заявивши, що на 2021 рік у неї великі плани і що вона хоче "спровокувати" бика. Дівчата обговорили колірні тренди 2021 року і прийшли до висновку, що актуальні будуть пастельні відтінки, бежевий, світло-сірий, "капучіно".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Подробиці дивіться у випуску влога, вище.

Нагадавши, Анастасія Каменських здивувавши шанувальник новий космічним чином

Як повідомляв портал Знай.ua, Каменських похвалилася крутою маскою

Також Знай.ua писав, Настя Каменських несподівано засвітилася з малятком на руках