Єдиний мовчазний актор у "Вар'яти-шоу" – Новий канал) - це Сергій Полупан. Зате без нього не обходиться жодна музична мініатюра Володимира Жогло. Володимир співає, а Сергій грає на гітарі. Не знаємо, як акторові вдається мовчати, адже в житті він ще той говорун. За лаштунками шоу Сергій поділився з нами своїми нинішніми досягненнями. А їх виявилося чимало.

"У 2020 році загадував переїхати у власне житло, – розповідає актор. - Хоча розумів, що це майже нереально. Але все ж постаралися з дружиною і переїхали. Це найдивовижніший момент року. Тепер щоранку виходжу на терасу, поливаю газон і п'ю каву. Що може бути краще?!"

Вар'яти-шоу, прес-служба Нового каналу
Вар'яти-шоу, прес-служба Нового каналу

Сергій зізнається, що цей рік, як і для всіх, був сповнений випробувань і несподіванок. Але він намагається згадувати тільки приємні моменти.

"Зловив найбільшу рибу у своєму житті – білого амура вагою в два кіло, - розповідає актор. - Зібрав дев'ять відер опеньків. Посіяв газон, навчився шпаклювати, будувати, зробив двері, подружився з електрикою, посадив дерево. Словом, карантин пройшов з користю! (посміхатися)".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Ну і, звичайно, Сергій багато репетирував для музичного наповнення"Вар'яти-шоу".

Нагадавємо "Дизель Шоу" приготували фанатам грандіозний подарунок на Новий Рік.

Як повідомляв Знай.uа, Яна і Буся з "Дизель Шоу" показали новорічне сімейне фото.

Також Знай.uа писав, що зірка Дизель Шоу Глущенко поділилася рецептом під Новий Рік: смачно і не зашкодить фігурі.